Portada » Les Corts

Cuida't.

LLOC: Barcelona (Les Corts)
DATA: Divendres, 29 de juliol de 2011
AUTOR: Palau Reial

Ens vem coneixer, ens vem enamorar amb els nostres defectes i les nostres virtuds, vam compartir moments i plegats vem creixer com a parella. Vem tenir els nostres mes i menys, les nostres discusions, les nostres vivencies q ja mai ningu ens prendra.

Aixi q jo em quedare amb els somriures, els bons moments, les mirades d complicitat, les abrašaces, les pesigolles, els dinars, els sopars, les excursions per barcelona, les escapades fora d barcelona, els matins destiu, els gelats, les passejades, les nostres canšons, els petons dolšos, les roses, les banyeres, en definitiva, els moments especials, nhi ha masses per nombrarlos tots. Tu feies q tot fos especial....

I el temps borrara, totes les discusions, totes les paraules q em van fer tant mal i totes les llagrimes q van causar i van caure pels meus ulls; totes les paraules callades, els silencis, les tensions, tots els cops q em vas decepcionar, i tots els cops q em vas parlar fentme mal amb el teu to de veu massa alt i paraules massa fortes. I totes les promeses q ens vem fer i q ja no tenen ningun sentit..., perque si, la vida segueix i avanša per tothom.

Pero tot aixo nomes son els meus sentiments, tu ets una altre persona, perque un dia vem arribar a ser una unica persona, units ens compenetravem i formavem un, pero ja no, fa molt que no hi ha res q se li assembli, i per tant tu tindras uns altres records, uns alres sentiments del passat, una altre forma de veure tot aixo.á

Simplement, suposo q, calia tancar el que un dia vas comenšar, i tot i q ja no ve a cuento, em sembla una bona despedida. (Volia que fos anonima, pero me trait massa amb algunes paraules)

Cuida't.á


Cap comentari
 
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avanšada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Hist˛ric

Hist˛ries de bici

No a la guerra

Queixa

QuotidiÓ

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010