Portada » Eixample

A o B.... o C?

LLOC: Diagonal (Eixample)
DATA: Divendres, 19 de març de 2010
AUTOR: nuit

Aquestes son les dues opcions que proposa l'ajuntament per a la nova Diagonal... la resposta ciutadana sembla en principi desfavorable pero jo estic d'acord amb el referendum... en tot cas també inclou una opció C que suposaria no reformar res de res...

L'unic problema que hi veig te a veure amb la poca valentia de l'ajuntament, que no ha informat de manera clara sobre la consulta, i m'explico. La pregunta bàsica és de model: volem transport públic o transport privat? si escollim la primera opció, caldrà fer arribar el tram fins al final de la Diagonal i posar carrils bus (vindria a ser l'opció A)... si escollim l'opció del vehicle privat triem la C i tot segueix igual... crec la opció de la rambla (la B) l'han posat per despistar i que la gent cregui que s'han tornat bojos i triin en massa l'A... en tot cas, no costa res ser valents i plantejar el problema de cara! si volem limitar el tràfic necessitaran tot el suport ciutadà que puguin aconseguir, això sí, sense tantes voltes i anant de cara... de totes maneres, no tinc cotxe i a mi, personalment, m'aniria be l'A....  què en penseu?


4 comentaris


AAAAA, BBBBB o CCCCC.... Eiiii! segons tinc entès, pel que he sentit i llegit, però que no puc afirmar de cap de les maneres, l'opció C és "CAP DE LES DUES", és a dir, modificació però ni rambla ni boulevard. Això no vol pas dir que no s'hagi de modificar la Diagonal. Només vol dir que no s'accepta cap de les dues propostes que ens ofereix l'ajuntament. Entenc que no vol dir que no s'hagi de modificar la Diagonal (és evident que s'ha de fer) sinó que s'hagi de modificar d'una altra manera, una tercera via, una altra o unes altres propostes.... potser però diferents de les conegudes com A i B, que ja semblen definitives.

Ah! i el principal problema pels vianants de la Diagonal és el creuament precisament en diagonal dels carrers, quan no saps ben bé d'on et surten els cotxes, autobusos, bicicletes i altres andròmines motoritzades.

mussol - 21/03/2010 19:15


C C C C C C! Que manía con hacer todas las calles de bcn peatonales, la diagonal es una avenida clave, una arteria por la que circulan miles de coches y sin ella Mallorca, Valencia, Aragón...acabarían colapsándose aun mas, los políticos de el ayuntamiento solo dan ideas para perjudicar a los habitantes de esta ciudad. Es muy “bonito” decir que se quitan carriles del transporte privado y poner un mayor paseo y carril bici, ellos quedan muy progre así. Siempre la cagan: con Gran de Gracia, con el Carmel, con el AVE, los 80 Km./h, la nevada... Se quitaron los tranvías de Barcelona hace ya muchos años, ahora otra vez a ponerlos en toda al Diagonal. Tengo coche, pero por BCN me muevo desde hace años en bici y los carriles bici de la diagonal ya son perfectos. Los que ponen en marcha estas propuestas van en audis a8 y si les fotografía un radar les quitan la multa, estos son los que quieren una Barcelona sin coches…Viva la hipocresia. 

charles - 21/03/2010 23:24


Doncs jo m'apunto a defensar la consulta i, sobretot, la reforma que porti menys vehicles privats i més transport públic a la Diagonal. I no sóc dels que van en audis ni dels que poden evitar-se les multes. Precisament per això, perquè vaig en transport públic, en bici i a peu i perquè estic convençuda que o apostem per això o la ciutat seria inhabitable i incirculable... És que no hi ha una altra opció, senyors! En tot cas, crec que es tracta de buscar millores que beneficiïn el màxim possible de ciutadans i, en el cas de la Diagonal, com a cilclista potser podria estar d'acord que els carrils bici estan bé; però com a vianant segurament no diria el mateix i, per descomptat, com a usuària del transport públic, hi trobaria mancances per tot arreu.

lo <lluna7@hispavista.com> - 23/03/2010 08:44


Es tracta de fer una ciutat més humana i accessible per a tothom.

L'opció A dóna resposta a un millor transport públic, un millor comerç i la preservacció de l'arbrat ja existent.

Hi ha massa cotxes i poc espai, per tant, fora transport privat. 

met - 24/03/2010 12:09
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avançada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Històric

Històries de bici

No a la guerra

Queixa

Quotidià

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010