Portada » Notícies

Notícies

Bdebarna estrena les històries de bici

Dimarts, 16 d'octubre de 2007
Fins ara al mapa de Bdebarna hi teníem històries d'amor, queixes, aventures quotidianes i els altres tipus d'històries que ja coneixeu.

Avui estrenem les històries de bici, una nova categoria que -amb aquest nom no és difícil d'endevinar- està dedicada a totes aquelles històries que tinguin a veure amb el món de la bicicleta. Aventures i desventures sobre dues rodes, propostes, queixes, anècdotes, passejades i rutes segures o insegures, suggeriments...

TOT el que us hagi passat "amb bici, de bici o sobre una bici", ho podeu explicar a Bdebarna, assenyalant-ho al mapa amb la nova icona de les històries de bici.

De fet, els usuaris de Bdebarna ja havíeu demostrat interès per les històries vinculades a la bicicleta. Algunes d'aquestes històries, les que hi estaven més clarament i directament relacionades, ja han estat classificades dins de la nova categoria. En trobareu una mostra als destacats de la portada.

Les històries de bici són el resultat de la col·laboració de Bdebarna amb la campanya BiciCampus.cat, que de d'avui ha posat en marxa el Bicicleta Club de Catalunya (BACC) .


Comença la campanya BiciCampus.cat per promoure l'ús de la bicicleta

Dimarts, 16 d'octubre de 2007
Avui comença a Barcelona i a la resta de ciutats catalanes la campanya BiciCampus.cat,
impulsada per l'associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC) amb l'objectiu de promoure l'ús de la bicicleta.

BiciCampus.cat és una campanya que s'adreça principalment als estudiants d'universitat. Dins d'aquesta campanya, Bdebarna hi col·labora creant una nova categoria d'hsitòries, les històries de bici. La campanya es prolongarà durant l’actual curs acadèmic, a sis universitats catalanes i Internet, per fomentar l’ús de la bicicleta com a transport habitual entre els estudiants universitaris matriculats aquest curs.

La campanya busca la implicació i participació dels usuaris, i per això serà molt activa a Internet, a través del web BiciCampus.cat. Es busca que els mateixos estudiants s'impliquin en la difusió de la campanya. Per això, una de les principals accions seran les 200 bicicletes que es posaran a disposició d'aquells estudiants que hi participin activament. A la pàgina BiciCampus.cat s'ofereix tota la informació i possibilitats de participació.

Un altra particularitat de la campanya és la presència del professor Algarrobo, un expert en màrqueting de guerrilla, que té la missió d’“omplir de bicicletes les universitats” i que guiarà els estudiants en aquesta nova croada.


Desde el 17 hasta el 18 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010