Portada » Notícies

Notícies

Bdebarna celebra el Sant Jordi amb un nou disseny

Dimarts, 22 d'abril de 2008
És el Bdebarna de sempre, però amb una nova cara i amb tot un seguit de millores que, esperem, us facin visitar i participar encara més al web de les històries de Barcelona.

El nou disseny de Bdebarna és més visual i incopora novetats importants com ara la possiblitat de mostrar, sobre el mapa, les històries filtrades per anys o per temes a través de la llegenda que apareix a la dreta de la pàgina. També s’ha creat un arxiu d’imatges i s’ha millorat el cercador. A més, ara el mapa de Bdebarna mostra les darreres històries publicades, en forma d’icones de colors, des de la pàgina d’inici.

Vídeos a Bdebarna

El funcionament del web és el de sempre tant per publicar com per llegir històries, i tampoc han canviat els temes de les aportacions: aventures qüotidianes, amor, queixes, fets històrics, anades d’olla, etc. Igualment, les històries poden ser simplement textos o incloure fotografies i d’altres arxius. Ara, però, es fa molt més fàcil la publicació de vídeos, que en l’anterior versió eren pràcticament inexistents.

Aquest nou disseny és només un primer pas. Des de Bdebarna estem treballant en una nova versió més completa, que introduirà nous serveis i aplicacions. Així doncs, ja us anunciem que en els propers mesos hi haurà encara més canvis.

Avui, però, a Bdebarna voliem celebrar el Sant Jordi estrenant la nostra nova imatge i convidant-vos a tots els bdebarnautes a passejar-hi, a tafanejar, a explicar-hi històries i a comentar la jugada. Com sempre, les vostres crítiques, idees i suggeriments seran benvinguts (info@bdebarna.net).


Bdebarna a TimeOut

Dijous, 28 de febrer de 2008
Doncs sí! Bdebarna apareix aquesta setmana a TimeOut, una revista nova i molt moderna, franquícia de la coneguda TimeOut de Londres. Aquí teniu la pàgina web per si voleu xafardejar, tot i que el nostre reportatge només apareix a la publicació en paper, que es ven als quioscs de Barcelona.

web: www.timeout.cat


Desde el 15 hasta el 16 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >  Última >>

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010