Portada » Notícies

Notícies

Enriqueta Martí guanya el premi literari Crims de Tinta

Dissabte, 3 de maig de 2008
La vampira del carrer Ponent continua fent córrer rius de tinta prop d’un segle després de morta. "La mala dona", una recreació que conjuga el gènere negre amb la novel•la històrica ha guanyat la primera edició del premi literari Crims de Tinta convocat pels Mossos d’Esquadra i que vol premiar la ficció policíaca, negra i criminal. El guanyador es diu marc Pastor i ha explicat que va començar a escriure la seva novel·la fa quatre anys quan va sentir el cas de l'Enriqueta Martí en un programa de ràdio.

Enriqueta Martí Ripollès va ser detinguda el febrer de 1912 acusada del segrest i assassinat d'un nombre indeterminat de criatures. Més tard es va descobrir que era també prostituta, alcavota, estafadora, lladre, pidolaire, segrestadora i assassina.

"La mala dona" serà publicada por l’editorial La Magrana el proper mes de juny.

Marc Pastor (Barcelona, 1977) és diplomat en Criminologia i Política Criminal i treballa a la policia científica dels Mossos d'Esquadra.

Llegir història a Bdebarna


S'estrena Anecdotari

Dimarts, 29 d'abril de 2008
Anecdotari, històries singulars és un nou programa de televisió que vol explicar en antena històries singulars i casualitats increíbles. Com que el nou espai es vol construir amb el material mateix amb que està feta Bdebarna (històries ciutadanes), hi hem col·laborat oferint als seus productors algunes de les històries d'aquest web (amb permís dels seus protagonistes, es clar), tot i que no sabem quines han arribat a bon port i quines no, quines s'han escollit per aquest primer programa i quines han quedat fora. Aquesta nit resoldrem el misteri.

S'estrena avui dimarts en una franja horària que sembla escollida pel seu pitjor enemic (La 2, a les 21:30 hores) coincidint amb el Barça - Manchester, així que, si el Barça perd o no us agrada el futbol, podriem donar-li una petita empempta d'audiència.

Anecdotari


Desde el 13 hasta el 14 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >  Última >>

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010