Portada » Notícies

Notícies

Descobrir el subsòl de Barcelona

Dimarts, 30 de desembre de 2008
Ens ha arribat una proposta subterrànea que crec que no ens hauríem de perdre, la copio literalment:

"Subsòl(s) és un documental de 30 minuts dirigit per Leo Olabarría i Ernest Cauhé que descobreix a través de cinc històries la Barcelona oculta sota terra.
Mostra la duresa de treballar a les clavegueres; el patrimoni soterrat que els arqueòlegs lluiten per conservar; visita instal·lacions subterrànies històriques com el túnel de la Mina Grott, per on va passar fa 100 anys el primer tren elèctric de passatgers d’Espanya; reflexiona amb dos experts sobre la Barcelona subterrània del futur; i s’interessa per les estacions fantasma del metro de la ciutat. A més, per primera vegada, mostra l’antiga estació de Correus, tancada ara fa 37 anys i la llegendària estació de Banc, envoltada de mitologia i que mai ha estat operativa."

El programa s'emetrà a Barcelona TV el diumenge 4 de gener de les 22.10 fins les 22.45 hores.


Escolta Bdebarna!

Dilluns, 3 de novembre de 2008
Com molts de vosaltres ja sabeu, Bdebarna fa una secció setmanal on recull les millors històries de la setmana a la Ciutat, un programa presentat per Albert Lessan a Onda Cero. La secció la podeu escoltar cada divendres a les 13:45 al 93.5 del dial de l'FM. A partir d'ara, a banda d'escoltar-nos a la ràdio podeu recuperar els programes al web: nomès heu d'anar al menú de la part de dalt i escollir l'opció Bdebarna a la ràdio.

Aquí teniu el darrer programa per anar fent boca:

 31 d'octubre de 2008Entrevista a Dani Cortijo
Desde el 11 hasta el 12 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >  Última >>

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010