Portada » Notícies

Notícies

Bdebarna estrena registre d’usuaris, nous serveis i més possibilitats per a les històries

Dijous, 19 de març de 2009
Benvolguts bdebarnautes, avui és un dia especial al web de les Històries de Barcelona. Tenim novetats per presentar-vos!!

Bdebarna incorpora, des d’avui, un registre d’usuaris. Això vol dir que els bdebarnautes podreu accedir a un seguit de serveis i possibilitats que fins ara no hi havia, com per exemple tenir un perfil propi a la pàgina, gestionar els RSS o decidir si voleu o no comentaris a les vostres històries.

Per registrar-vos només heu d’anar a la opció Accés usuaris (a la part superior de la pantalla), introduir el vostre nom d’usuari (el que habitualment feu servir per participar a Bdebarna) i un e-mail vàlid. Un cop registrats, podreu accedir sempre a Bdebarna amb el vostre nom i contrasenya i fer ús dels nous serveis.

La opció de publicar històries seguirà essent possible sense registre previ i funcionarà com ho ha fet fins ara. Sí que caldrà estar registrat, però, per accedir als nous serveis i també per fer comentaris a les històries.

La creació d’un registre d’usuaris és la forma més eficaç d’evitar l’spam o publicitat il·lícita que, com sabeu, ha afectat darrerament el nostre web. També esperem que serveixi per evitar o limitar alguns usos inadequats de la pàgina, que no s’adiuen amb el que esperem que sigui Bdebarna.

Desitgem que aquesta nova versió de Bdebarna serveixi per ajudar-nos a millorar la pàgina Com sempre, els vostres comentaris i suggeriments seran molt ben vinguts.

Gràcies a tots per ajudar-nos a fer el web de les Històries de Barcelona.


Avui no hi ha hagut Bdebarna a la ràdio

Divendres, 20 de febrer de 2009
Avui no hi ha hagut l'espai Bdebarna al programa La Ciutat, d'Onda Cero, degut a un canvi en la programació que ha deixat sense temps la secció. L'entrevista que teníem prevista amb Mónica Díaz, curadora de l'exposició "Qui té roba per rentar?", la farem al programa de divendres vinent. Serà, com sempre -i si no hi torna a haver canvis- als volts de les 13:45 al 93.5 de l'FM. L'entrevista serà la continuació de la conversa que ja vàrem encetar el divendres 13 sobre el tema de les bugaderes i que podeu consultar a Bdebarna a la ràdio.


Desde el 7 hasta el 8 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >  Última >>

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010