Portada » Notícies

Notícies

Gràcies!

Divendres, 11 de setembre de 2009
Diuen que les xarxes socials, com Facebook per exemple, estan acabant amb els blocs i els webs i estan traslladant les discussions cap a les seves webs. No obstant, això no deixa de representar un perill. Aquestes xarxes són propietat de grans empreses multinacionals que, tot i que intenten mantenir-se al marge, tenen massa influència per esquivar la regulació governamental. Segons un estudi que està a punt de publicar la Unió Europea, la major part del que publiquen són enllaços o còpies de continguts creats fora d'elles, com blocs o webs, o com Bdebarna.

Bdebarna és nodreix de creacions i narracions fetes pels seus usuaris. És un tipus de contingut que cada vegada manca més a la xarxa i, per això mateix, cada vegada és més valuós. Per aquest motiu, us volem donar les gràcies: per crear, escriure i compartir les vostres inquietuds i les vostres vivències. Vosaltres ens feu cada vegada més grans.


YouTube s’interessa per l’informació local

Dimarts, 4 d'agost de 2009
Una nova aplicació ofereix a cada usuari informació sobre el seu entorn immediat
La proximitat a Internet és un valor. Però aquesta avantatge que fins ara aplicaven webs de clara vocació local ha arribat als “grans”. Youtube, la plataforma de vídeos de Google ha posat en marxa un nou portal anomenat News Near You (notícies properes). El servei detecta on viu l’usuari que l’està consultant i li ofereix una llista de vídeos de notícies relacionades amb el seu entorn. El portal té la vocació de fer telenotícies locals a mida i a l’instant. Per ara, el que Youtube considera "informació local" és informació d'abast nacional.

News Near You


Desde el 5 hasta el 6 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >  Última >>

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010