Portada » Notícies

Notícies

Sense pantalons al metro de Barcelona

Divendres, 8 de gener de 2010
El grup Barnamob, que organitza performances ciutadanes, ha preparat una acció per al proper diumenge a la tarda al metro de Barcelona. Consisteix en que els participant es treguin els pantalons en un moment donat, actuant amb naturalitat. L'acció es durà a terme en 31 ciutats de tot el món.

Més informació


Neix CdeCornellà

Dimecres, 4 de novembre de 2009
Bdebarna és fa més gran. Després d’un temps de consolidació, creiem que és hora de fer créixer el nostre mapa virtual. Per aquest motiu hem volgut aprofitar l’oportunitat que ens ha donat l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat per portar el web a aquesta ciutat de les afores de Barcelona. El nou web, fill de Bdebarna, es dirà CdeCornellà, i com el seu “pare” serà un projecte independent de les creadores de Bdebarna: Marta Torres i Laura Rahola. De totes maneres i com passa amb el seu pare, nosaltres coordinem i sou vosaltres qui hi posareu la veu. El nou web començarà a funcionar a mitjans de l’any 2010.

Pensem que Cornellà és un bon lloc per començar ja que s’hi fan molts projectes relacionats amb la recopilació de la memòria històrica, com els que organitza el Citilab, que involucra tant gent gran com estudiants.


Desde el 3 hasta el 4 de un total de 18
<< Primera  < Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >  Última >>

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010