Portada » Ciutat Vella

Agenda: Gabinete de Crisis

LLOC: Verdaguer i Callis (Ciutat Vella)
DATA: Dimecres, 13 de juliol de 2005
AUTOR: nuit

Hola Internautes! Aquesta història té dues raons de ser. La primera és per informar-vos que també podeu fer servir la web per avisar d'actes, convocatòries i altres coses definibles com a "agenda".

La segona és per avisar que el proper dissabte 16 d'agost, al carrer de Verdaguer Callís, 12, es projectarà el quart programa de "Gabinete de Crisis", un programa de televisió que no s'emet per televisió. L'entrada és gratuïta i, per qui no conegui el programa, val molt la pena. Si voleu fer un tast de l'estrany humor de la troupe que el fa, podeu visitar la web: http://www.bububu.gabinete.tk

3 comentaris


Bona idea! Però li veig un inconvenient: si s'animen els coneixedors -i els organitzadors- de les moltes convocatòries de la ciutat a comunicar-les, no tindrem temps ni de llegir-les... avui, caminant per Ciutat Vella hauria pogut anotar i comunicar-ne unes quantes, i de què hauria servit penjar cinc o sis crides a diversos esdeveniments?... de res, ni ens n'hauríeu assabentat per que s'haurien trepitjat els uns als altres (de fet ja passa amb alguna col•laboració, que si no l'has pescat en portada pot ser que mai la vegis), crec que s’hauria de crear una secció específica d’AGENDA, on romandrien els avisos fins que s’haguessin consumat i on els que s’interessin per aquests actes, culturals o de lleure, sàpiguen que poden entrar a consultar-la. M'havia semblat que l’esperit del web és més aviat el d’oferir treballs de divulgació i recerca, o creació pura, en el sentit de veure la ciutat des de l’òptica de una Història escrita en lletra petita, des de la percepció viva dels que la habitem. La agenda em sembla una altra cosa... és clar que aquesta és una opinió absolutament personal!

Pere Castaño <peretcs@menta.net> - 13/07/2005 21:33


Sense entrar en el que comenta en Pere, que fins a cert punt hi estic d'acord... al cartell que has penjat per a ilustrar l'esdeveniment hi indica que la "projecttio" sera el 16 de juliol i no d'agost... :)

Mi K - 14/07/2005 15:03


Vaja... em sembla que estava pensant en les vacances "d’agost" i m’he deixat portar... ;)
En fi, només volia dir que podíeu fer servir la web per donar a conèixer actes, esdeveniments, etc... naturalment, un cop caducats, es retiren i ja està (si no generen un debat interessant o són "històrics") En tot cas, la web la feu vosaltres i vosaltres decidiu el que hi voleu posar, aquesta era la idea inicial del projecte i espero que continuï sent així per molts anys. Per sort, al cap i a la fi, són els usuaris qui decideixen com volen fer servir les eines que tenen al seu abast (un exemple són els missatges curts de mòbil: us creuríeu que ninguna operadora de telefonia donava un duro pels SMS fa només uns anys...). Així que endavant, feu el que vulgueu i gaudiu de la web, per la meva part, jo estic encantada de llegir-vos cada dia. Petons

Marta

Marta <info@bdebarna.net> - 14/07/2005 16:00
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avançada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Històric

Històries de bici

No a la guerra

Queixa

Quotidià

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010