Portada » Sant Martí

Inesperat

LLOC: plaça de les glòries (Sant Martí)
DATA: Dijous, 15 de desembre de 2011
AUTOR: etincelle

Em vas despistar amb els teus aires de bon noi, els ulls brillants d’ innocència. Vas enganyar als meus sentits amb la naturalitat del teu somriure tímid i franc. A mi, que sempre he detectat aquesta mena de perills, no em semblaves una amenaça. Un nen dolç i inofensiu, que no aixecava cap alerta; i mentre, m'anava emborratxant d'aquesta dolçor...i no ho vaig veure venir.

Amb prou feines quatre paraules cada dia: hola i adéu; hola i adéu, i em somreies en sortir; hola i adéu, i em miraves als ulls; hola i adéu, i em vas mirar com els nens no saben mirar. El meu cos es va tibar, massa tard per fer-se enrere.

 
Les converses s'allargaven al ritme de les mirades de complicitat, però, capritxos de la vida, vas deixar de venir. Van passar els mesos, i quan va acabar l'estació, vaig creure que aquest joc també s’havia acabat. Aquella insignificant història havia tingut un tediós final, sense conseqüències. Quina ironia, al final la innocent sóc jo.

Per atzar, fa poc ens vam tornar a trobar. De casualitat, només per atzar... Suposo que tots dos buscàvem la manera de seguir en contacte, i el valent vas ser tu. I ara parlem i ens descobrim qui som de veritat, i amago entre històries quotidianes el que de debò vull dir. En el meu cap van i vénen els fragments de cada conversa. Tinc por d'equivocar-me amb tu, però encara més de tenir raó. Em pregunto: si jo fos lliure, t'hi atreviries? Però jo no ho sóc, i tu no t'hi atreviràs.


Cap comentari
 
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avançada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Històric

Històries de bici

No a la guerra

Queixa

Quotidià

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010