Portada » Horta-Guinardó

Edifici sense misteri

LLOC: Lepant (Horta-Guinardó)
DATA: Dijous, 21 de juliol de 2005
AUTOR: Pere Castaño <peret@perecastanyo.cat>

Espero que aquesta foto sigui reconeguda per Lo, habitual col•laboradora del Bdebarna, és l’edifici “misteriós” que la intrigava, fins al punt de penjar la seva història reclamant que li donessin alguna pista sobre la seva filiació, bé alguns dels internautes bedebarcelonins ja ho han fet, ara tinc molt de gust en presentar l’edifici... i tal com havia suggerit en un meu comentari només calia entrar i preguntar. Certament, és la seu social de NUTREXPA, que amb els sol esment de dos dels seus productes alimentaris segur que revifarà molts records d’esmorzars i berenars infantils (i alguns de més crescuts!): Cola Cao i Nocilla, oi què si?

Vaig proposar-me esbrinar-ho i només he aconseguit aportar la foto, per que la informació ja és penjada als comentaris de la notícia. Però valgui la bona voluntat.

I, si se’m permet la confidència, puc dir que jo, de petit, m’havia preparat uns entrepans sensacionals amb talls de préssec i rodanxes de plàtan, amb una generosa cobertura de Cola Cao... avui no ho se si gosaria menjar-m’ho. Si algú ho prova que em digui que li ha semblat, si us plau!

5 comentaris


Gràcies Pere, per desvetllar el 'misteri'. En fi, potser no n'hi havia tant però... viag a fer d'advocat del diable!! No és estrany que una gran empresa, com Nutrexpa, no tingui absolutament cap identificatiu en la seva seu central, a Barcelona?

Lo - 21/07/2005 13:39


Si anem a la "teva" història (Edifici misteriós) trobem un comentari en que Nuit especula sobre la possibilitat que hi hagi una certa voluntat d'anonimat, no em sembla massa plausible, per que si algú volgués trobar-los, els trobaria, tal com hem fet nosaltres.

Ara que potser valdria la pena esbrinar alguna cosa més sobre la explotació i els transgènics que esmenta, per que pot fer-nos decidir a alimentar les criatures amb altres productes, oi?

Pere Castaño - 21/07/2005 14:26


Doncs sabeu què??? Jo, un dia buscava un hotel que està just al costat i, per error, hi vaig entrar. I el segurata de la porta, quan li vaig preguntar si allò era l'Hotel nosèquè, em va dir, amb cara de susto: "¿Un hotel? Nooo.. Ésto é Nutrexpa...". És ben bé que em va estranyar trobar un segurata a la recepció d'un hotel, però és que per l'aspecte bé ho podria ser. De fet, no trobeu que s'assembla una mica al Plaça de la Plaça Espanya??

mar <marionasoria@hotmail.com> - 30/07/2005 23:10


Que alguien investigue si son del mismo arquitecto estodos dos adefesios, yo aporto que el Hotel Plaza es obra de de Jordi Garcés y Enric Soria.

emilio <emilio1980@eresmas.com> - 13/08/2005 09:27


Hola a tots especialment a Pere Castaño. M´ha parlat d´aquesta pàgina i avui m´he possat a "escuadrinyar". M´ha fet gràcia el comentari d´aquest edifici. Es curiós, mai m´havia donat que no estava identificat. Bé, per mi sempre ha sigut el del Cola cao. Sabeu? Fa molt anys encara i molien el caco i quan tornava a casa molt dies tot el barri feia aquella oloreta tan bona a xocolata...cada vegad que algú parla com ara, m´espera en aquell indret sempre recordo aquell aroma que ara ja no hi es.

maria sales - 06/10/2007 19:26
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avançada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Històric

Històries de bici

No a la guerra

Queixa

Quotidià

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010