Portada » Eixample

L'AMOR DE LA MEVA VIDA. AQUI MOS ABRAÇAREM PER PRIMER COP

LLOC: Valencia cantonada Pg Gracia, front hotel Majestic (Eixample)
DATA: Dissabte, 10 de setembre de 2005
AUTOR: Daniel García

Em dic Daniel, tinc 33 anys i soc de Barcelona.

Com molta gent, jo no creia en les histories d,amor a traves de internet. Pero.......

Vet aqui que acostumo a xatejar i a fer servir moll l,internet per la meva ocupacio d,ajudar a la gent a tindre la millor salut posible.

Va ser així com vaig conéixer la Cinta, parlant per un chat, oferint-li un programa de nutrició per als seus problemes digestius i per a controlar lo pes.

I va ser així que va neixer una relacio distribuidor-clinta, que, de seguida va esdevenir una amistat molt bonica, plena de confiança, confidencies, saber escoltar, consells ....... precios !!!!

Aquesta amistat va fer sorgir un sentiment molt fort per part de tots dos que mos va agafar de sorpresa.

Tant ella com jo, acavavem de sortir de dues histories sentimentals amb un final dolent i no teniem en ment ni les mes minimes ganes de tornar a viure una relacio sentimental.

Peró l,amor no entenc de ganes o no, l,amor ve quan ha de vindre. I l,amor de la vida de cada persona SEMPRE ACABA ARRIBANT. I, quan ho fa, ho veus de seguida; no sabria dir el perque, simplement ho veus.

Enamorar-mos quan no mos haviem vist mai en persona i nomes teniem fotos com a referencia, va ser molt curios per a tots dos, pero te una part molt bona: t,enamores de com es l,altra persona, independentment del físic.

Ella es de Tortosa, i va passar un mes i mig abans no mos vam veure per primer cop.

Cinta havia de baixar a Barcelona per a un sopar d,empresa al Hotel Majestic i, de pas, varem planificar un cap de setmana junts.

Lo disabte 31 de gener de 2004, a les 01,05 hores la vaig vore sortir de la porta del Majestic. Ella em va vore asegut a la terrassa d,una cafeteria que hi a enfront l,hotel.

Va creuar el semafor; jo la esperava a l,altra banda, al carrer Valencia, cantonada Pg de Gracia.

I la resta del mon va deixar d,existir per a natros.

Nomes Cinta i Dani, primera abraçada, primeres mirades plenes d,amor, primers petons (interminables), primer cap de setmana junts.........

Tot aixo va passar lo 31 de gener de 2004 a les 01,06 minuts de la matinada, a la cruilla Valencia-Pg Gracia, enfront lo Majestic.

A dia d,avui, Cinta i Dani comparteixen vida a Tortosa, encara que nomes els caps de setmana, ja que jo treballo a Barcelona.

Mos casarem en quant me pugue treslladar a Tarragona provincia i estiguem junts cada dia i cada nit.

A dia d,avui, quan Cinta baixa lo finde a Barcelona, sempre fem un hueco per a tornar a pasar per la cruilla Valencia - Pg de Gracia, tanquem els ulls, recordem lo primer encontre i mos fem un petonarro d,aquets que te derreteixen de sentiment.

VISCA LA CRUILLA VALENCIA-PG GRACIA

VISCA L,AMOR

T,ESTIMO NINETA.

1 comentari


I jo vull afegir: visca la gent que estima la parla del seu terròs, m'ha semblat una delícia la naturalitat amb que l'amic Daniel empra els modismes de la seva terra. Per cert, ja és casual que una xica de Tortosa es digui Cinta, per que em sembla que no n'hi han gaires, oi?

Peret - 10/09/2005 19:24
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avançada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Històric

Històries de bici

No a la guerra

Queixa

Quotidià

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010