Portada » Eixample

Ecologia?... ta tia!

LLOC: València (Eixample)
DATA: Dilluns, 20 de juny de 2005
AUTOR: Pere Castaño <peret@perecastanyo.cat>

Era l’endemà de la Candelera, la trobada amb una companya d’escola feia que ens estiguéssim xerrant plàcidament al carrer València quan va sortir un dependent d’aquesta botiga menant un carretó d’aquests del súper, cridava l’atenció per que anava ple a vessar de material informàtic i pel cap baix hi havia un equip sencer: PC complet, amb monitor, impressora, i algun altre perifèric. A primer cop d’ull no semblaven rampoines, més aviat se’ls veia força actuals i si més no, en bon estat, naturalment cridava l’atenció veure material d’aquesta mena estibat de qualsevol manera... però la sorpresa va arribar a límits de veritable astorament en veure que el fulano es dirigia cap als contenidors de la brossa orgànica que hi ha a la cantonada amb Muntaner... i va abocar a dins tot aquell material!

No cal que digui que pels voltants d’aquest lloc hi ha un bon nombre de contenidors de recollida selectiva i és ben cert que els establiments comercials tenen –per llei- un compromís amb la societat per minimitzar les deixalles i facilitar-ne el reciclatge, només que aquell cretí hagués deixat amb cura l’equip a terra potser hauria fet feliç algú necessitat, que l’aprofitaria. Ja sabem que això és una conducta manifestament impròpia, des de un punt de vista mediambiental, d’acord, però imaginem que el conductor del carretó té tan poques llums que tot l’aspecte conservacionista resulta incomprensible per al seu cervellet poc desenvolupat... Però i l’amo o la mestressa de l’establiment “ecologista”? Què no ha sentit parlar de deixalleries? En donar-li la ordre de desprendre’s del ordinador no van pensar en que aquest material s’ha de tractar específicament?

Doncs, ja ho veieu, un comerç que fa bandera del cultiu biològic i fa negoci amb la bona voluntat dels que creuen que cal respectar el medi i avançar en el camí del consum responsable, va i aboca tot d’elements electrònics a la brossa orgànica... molt edificant! Us puc jurar que mai més no he posat els peus a la botiga de “productos biológicos y naturales”...

1 comentari


Doncs ja sé on jo tampoc aniré a comprar productes biológics!!! El problema és que coses com aquestes acaben perjudicant també gent que es pren seriosament el tema.. perquè sempre hi ha qui ho posa tot al mateix sac.

Lo - 22/06/2005 21:02
Deixa el teu comentari
Per deixar un comentari has d'estar registrat:

Nom d'usuari:

Password:
Has oblidat la teva contrasenya? | Has oblidat el teu nom d'usuari? | Et vols registrar?
cerca Cerca avançada
 
Mostra al mapa
filtre

Amor

Anada d'olla

Ficcions

Històric

Històries de bici

No a la guerra

Queixa

Quotidià

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

 


 
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010