Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /usr/home/bdebarna.net/web/avis_legal.php on line 20

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /usr/home/bdebarna.net/web/avis_legal.php on line 20

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/bdebarna.net/web/avis_legal.php on line 22
Hist˛ries de Barcelona : NotÝcies
 
Portada » Informaciˇ legal

Informaciˇ legal / Condicions d'˙s

IMPORTANT: l'accÚs i navegaciˇ a travÚs del web Bdebarna, aixÝ com la publicaciˇ de contginguts i l'˙s dels serveis oferts per aquest lloc web indica que l'usuari acepta l'avÝs legal i les condicions d'˙s d'aquest servei. En cas que no les accepti no ha de fer servir Bdebarna.


1.Condicions d'˙s

L'usuari es compromet a utilitzar Bdebarna sota criteris de la bona fe i respectant la legislaciˇ vigent.

L'usuari s'abstindrÓ de fer servir el web amb finalitats ilĚlÝcites, que atemptin contra els drets i interessos de terceres persones o que puguin inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilitzaciˇ dels serveis, els equips informÓtics o els documents, arxius i qualsevol altre contingut emmagatzemat a Bdedebarna.

Queda igualment prohibit l'˙s del web i dels seus continguts amb finalitats de propaganda polÝtica o de difusiˇ d'idees, actituds o accions xen˛fobes, racistes, discriminat˛ries envers la raša, sexe, pensament, religiˇ i, en general, contrÓries o ofensives als drets humans. En tot cas, la difusiˇ d'idees o opinions personals per part de l'usuari s'ajustarÓ als criteris de respecte i dignitat envers la resta de persones, sense afirmacions ni insinuacions ofensives, insultants o de menyspreu.


2. Drets d'autor

Bdebarna es reserva el dret de reproduir, emetre o publicar els textos, fotografies i d'altres arxius introdu´ts pels autors en qualsevol format i suport. En qualsevol cas, Bdebarna es compromet a fer un ˙s d'aquests continguts respectuˇs amb l'autor i amb la seva obra. Bdebarna tambÚ es compromet a informar l'autor sempre que sigui possible ľa travÚs de l'e-mail facilitat en el moment de la publicaciˇ de continguts al web- en el cas que un text, fotografia o qualsevol altra aportaciˇ hagi d'Ússer utilitzada amb una finalitat diferent de la dels serveis que ofereix actualment Bdebarna.


3. Responsabilitats

Bdebarna no es fa responsable de les opinions publicades pels seus usuaris. Bdebarna Ús un web obert a la participaciˇ i que convida a expresar-se lliurement. Tot i aix˛, l'equip de Bdebarna no publicarÓ cap hist˛ria amb continguts xen˛fobs, ofensius o que atemptin contra els drets humans i la dignitat de les persones. Tampoc es publicaran aportacions basades ˙nicament en un interŔs comercial.


En cas de considerar que alguna de les hist˛ries o comentaris publicats resulta ofensiu o incompleix qualsevol de les normes d'˙s, si us plau, envieu-nos un correu electr˛nic a l'adreša segŘent:

info@bdebarna.net
 

Hist˛ries mÚs llegides

 

Hist˛ries mÚs comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010